Vyměňte firemní kantýnu za super burger od Regal Burger

Představujeme Regal Burger, našeho partnera při zpestřování vašeho všedního jídelníčku;) Tým z Regal Burger zaparkuje svůj food truck před vaši kancelář nebo zajistí nevšední catering pro firemní akce.

Na jaké speciality se můžete těšit a jak celý podnik vzniknul? Na naše otázky odpovídal jeden ze zakladatelů Regal Burger Boris Řezníček.

Jak to všechno začalo?

Vše se začalo zcela spontánně na slovenském festivalu Pohoda, kde měl jeden z našich zakladatelů otevřenou kavárnu. Ta sousedila se stánkem jeho bratranců, kteří dělali burgery. Toto spojení velmi dobře fungovalo, a tak se rozhodli otevřít burgrárnu v Bratislavě. Během prvního otevíracího dne, v lednu 2014, jsme měli obrovský nával lidí, a tak jsme zvládli burgry vyprodat dokonce 2x. To byl skvělý pocit, věděli jsme, že jdeme správným směrem.

Kdo za stojí za vznikem Regal Burger?

Za projektem stojí několik podnikatelů z Česka a Slovenska, kteří nevydrží dlouho na jednom místě. A tak jsme se rozhodli po úspěchu na Slovensku vstoupit i na Český trh. Že i tady se jedná o velmi zajímavý a životaschopný koncept jsme se přesvědčili mimo jiné i během naší kampaně na Fundliftu. Náš cíl 5 milionů korun jsme vybrali během pár dní, a tak jsme ho mohli i navýšit!

Na co všechno se u vás můžeme těšit?

V naší nabídce najdete vše, co od pořádné burgrové hostiny očekáváte. Tedy skvělé burgry, poctivé hranolky, nově také cibulové kroužky a výborné domácí dresingy. Vše, co lze, si děláme sami přímo v Regalu, maso máme v bio kvalitě, sýry prestižní holandské výroby a housky dovážíme každý den čerstvé od pekaře, který recepturu ušil přímo na míru našim burgerům.

Naší filosofií je uspokojit výborným a kvalitním jídlem zákazníka v co nejkratším čase. Kvalitní oběd je možné u nás v klidu zvládnout pod 30 minut. Proto je nabídka spíše menší, čítá 3 stálé masové burgery, jeden masový sezónní a 2 vegetariánské burgery.

Součástí naší nabídky je také káva v Regal Coffee kavárnách, které jsou naším subbrandem a palačinky nebo saláty v Regal Trucku. Na Slovensku se zase snažíme pomoct dalším streeetfood projektům dostat se do shopping center přes naše zóny Regal Streetfood, které jsou v Auparku a Eurovea shopping centrech.

Co všechno plánujete do budoucna?

Nápadů a cílů je spousta. Ale vizi jsme si definovali velmi jasně hned na začátku. A to takovou, že chceme vybudovat síť burgráren, které si lidé asociují s tím nejlepším burgerem, a kam chodí i když zrovna nemají moc času kvůli příjemnému a rychlému servisu. V blízké budoucnosti bychom chtěli mít až 15 poboček po Praze, a začínáme oťukávat myšlenku expanze mimo hlavní město. Na Slovensku už nyní budujeme pobočkovou síť mimo Bratislavu - v Trnavě, Banské Bystrici a Piešťanoch. Do konce roku otevřeme i první pobočky v Rakousku. 

Proč děláte zrovna tohle a ne třeba právničinu?:)

Je vtipné, že se ptáte zrovna na právničinu, protože tu jsem chvíli na vysoké škole studoval. Poté jsem pracoval jako bankéř a management konzultant. Chtěl jsem se posunout pracovně trochu jinam a tak jsem se ujal Regal Burgeru.

V gastronomii se mi líbí a zároveň je pro mě velkou výzvou být v první linii gastronomického managemnetu, a být tak blízko reálné ekonomice. Nejpalčivějšími problémy gastronomie dnes je nedostatek pracovních sil, vysoká a stále rostoucí konkurence, internetem umožněná real-time komunikace se zákazníkem, která mnohdy rozhoduje o bytí nebo nebytí daného podniku. Všechny tyto problémy musíte řešit aktuálně, nejde je odsunout na druhou kolej. Jinak to pozná zákazník a to je špatně. Baví mě také budování týmu, který bude umět posunout koncept blíže k našim vizím.

Čím je Regal Burger speciální?

Naše produkty jsou odlišné hlavně pro svoji kvalitu. Naše maso je zcela BIO - pochází z volně se pasoucího dobytka z Krušnohoří - a je zcela bez přísad, naše pečivo je z másla. Všechny dresingy si děláme sami v Regalu, podle receptur, které jsme vyvinuli na míru našim hranolkám a cibulovým kroužkům. Každý je jiný, tak aby ideálně chuťově doplnil tyto přílohy. Polovina našich kuchařů a lidí v obsluze mají tetování. Uvažujeme, že bychom vymysleli nějaké naše Regálovské. ;-)

Regal Burger foodtruck jsme už domluvili například pro zaměstnance Obermeyer Helika. Podívejte se, jak všem chutnalo;)

Máte zájem o špičkové burgery pro vaši akci nebo byste rádi, aby přijel Regal Burger foodtruck před vaši kancelář? Dejte nám vědět na ahoj@dejsiprostor.cz nebo 608 100 051. Vše domluvíme a spočítáme, kolik vás to bude stát.

Publikováno 28. 2. 2018
Zajímavé informace o prostorech 1x za měsíc ve vaší schránce