25 / 11 / 2019

Otevřeli jsme PARKEt ; POP-UP food court v nákupním centru Stromovka

25 / 11 / 2019

Do svého gastro hledáčku si můžete přidat gastro POP-UP zónu PARKet v rámci Centra Stromovka, kde si dáte namísto Mekáče speciality z pražských bister. 

V rámci nákupního Centra Stromovka jsme pro společnost Lordship vytvořili POP-UP food court složený z menších gastro konceptů z pražských ulic. Celý koncept POP-UP zóny jsme společně s kreativní agenturou Wellen pojmenovali PARKet. Centrum spravuje firma Cushman & Wakefield.

Ve spolupráci s Mirkem Strakošem z Home Kitchen jsme vytvořili celkový design prostoru včetně nábytku na míru a centrálního TREE Baru o velikosti 26 m

V PARKetu dáváme šanci novým konceptů a bistrům, které zde budeme postupně představovat.
Od denně čerstvých rybích specialit od RYBISTRO GRILL, přes několik hodin tažené barbecue od ROOTS BBQ, neobvyklé gruzínské pokrmy CHEESE N' BOAT, fenomenální vafle WAF-WAF a dortíky od Helenky Fléglové HF PASTRY ACADEMY, až po unikátní drinky čajové mixologie s fair trade kvalitou od TEAYO! , Poke & acai misky od BOWLERS, rolovanou zmrzku od ROLLS BROS a výbornou pizzu.

Na místě se budou pravidelně pořádat kulturní eventy s živou hudbou a Djs. 

Věříme, že se vám na PARKetu bude líbit. 

PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka PARKet, gastronomická POP-UP zóna v Centru Stromovka