18 / 9 / 2019

Zastupování a expanze nehtového studia NAILOUNGE

18 / 9 / 2019

Posunuli jsme asijská nehtová studia v Čechách na úplně jiný level.“ Říká majitelka a provozovatelka sítě atraktivních nehtových studií NAILOUNGE – paní Hanka Nguyenová. A my v Dejsiprostor 100% souhlasíme.  

Vzdušnost, čistý bílo-šedý design, masivní dřevo, kvalitní provedení v corianu, čerstvé rostliny a spousta světla. To jsou znaky provozoven nehtových studií této značky.

NAILOUNGE je síť nehtových a kosmetických studií v obchodních centrech. Česká značka s vietnamským původem. Zásluhou této značky mají Češi konečně krásná designová nehtová studia s tradičním rychlým servisem asijských manikérek.

Když se otevřel první stánek NAILOUNGE s manikúrou v roce 2013 v obchodním Centru Černý Most, měl mnoho odpůrců. „Manikúra je intimní záležitostí a ženy se u toho nenechají očumovat na nějakém nehtovém baru.“, říkalo se. Na druhou stranu byl tento oválný stánek tak krásný, že bezpochyby vzbuzoval pozornost a zájem.

Samozřejmě jsme se báli. Investice do corianového stánku byla obrovská a při délce nájemní smlouvy na jeden rok to pro nás představovalo velké riziko.“ Říká Hanka, majitelka a provozovatelka sítě NAILOUNGE. Investice se však vyplatila.

Protože jedním ze základních prvků úspěchu je i skvělý design, od začátku spolupracují s přední česko-brazilskou architektkou Verou Hampl z architektonické kanceláře VH Architects.

Krátce po otevření první provozovny začaly chodit nabídky na další zajímavé prostory. Ty posoudili a vybrali si další místa pro své pobočky. „Po prvních dvou letech provozu nás začala kopírovat konkurence. Cítili jsme, že musíme náš koncept posunout na vyšší úroveň.“ Dodává Hanka z NAILOUNGE.

Proto vznikl koncept SPA BY NAILOUNGE, ve kterém kromě manikúry a pedikúry doplnili i kosmetické služby, depilaci a masáže. 250 m2 velký flagship store v tomto provedení se objevil v Centru Chodov v roce 2017 po rekonstrukci a rozšíření.

Ve stejném projektu vyrostl taky další upgradovaný koncept z jejich sítě: Bliss Nail Care.

Ten se od dosavadních konceptů liší zejména designem interiéru, úrovní servisu a služeb.

Postupně NAILOUNGE otevřel 15 poboček. Dva stánky byly postupně nahrazeny pevnými obchodními prostory ve stejných lokalitách. U třech z nich jsme na začátku asistovali jen s komentováním nájemních smluv. Pro dalších 6 poboček jsme našli místo.

Ta poslední se právě otevřela v OC Central Most. Máme radost, že můžeme být u toho a těšíme se na další nové „přírůstky“!

Pobočky NAILOUNGE od roku 2013 do současnosti:

  1. Kiosek Nailounge v Centru Černý Most (první provozovna, aktuálně neexistuje, byla nahrazen pevnou obchodní jednotkou)
  2. Nailounge Centrum Černý Most
  3. Kiosek Nailounge Centrum Chodov (neexistuje, byl nahrazen pevnou obchodní jednotkou)
  4. Quadrio Shopping Station
  5. Kiosek Nailounge Galerie Vaňkovka (Dejsiprostor)
  6. Nailounge Olympia Brno
  7. Nailounge Metropole Zličín
  8. SPA by Nailounge Centrum Chodov
  9. Kiosek Aupark Hradec Králové
  10. Bliss Nail Care Centrum Chodov
  11. SPA by Nailounge OC Letňany (Dejsiprostor)
  12. Nailounge OC Central Kladno (Dejsiprostor)
  13. Nailounge IGY Centrum České Budějovice (Dejsiprostor)
  14. Nailounge Futurum Hradec Králové (Dejsiprostor)
  15. Nailounge OC Central Most (Dejsiprostor)
Zastupování a expanze nehtového studia NAILOUNGE Zastupování a expanze nehtového studia NAILOUNGE Zastupování a expanze nehtového studia NAILOUNGE Zastupování a expanze nehtového studia NAILOUNGE Zastupování a expanze nehtového studia NAILOUNGE Zastupování a expanze nehtového studia NAILOUNGE