14 / 7 / 2020

Otevíráme Terasy Harfa - multifunkční prostor na střeše Galerie Harfa

14 / 7 / 2020
Výtečné jídlo, svěží alkoholické i nealko drinky, zábava pro všechny generace pod otevřeným nebem… Není mnoho příjemnějších způsobů, jak si užít léto v metropoli, než na Terasách Harfa!  Nový multifunkční́ prostor je od začátku prázdnin k dispozici návštěvníkům na střeše Galerie Harfa v Praze – Libni.

Terasy Harfa jsou jedinečným místem, kde si můžete každý den vychutnat speciality z celého světa a díky velkoplošné projekci i sportovní́ a zábavné pořady. Terasy Harfa jsou také dějištěm 9. ročníku letní́ scény Harfa s koncerty, divadelními představeními a dalšími akcemi pro děti i dospělé (kompletní program na www.letniscenaharfa.cz). Oblíbenou atrakcí je zdejší DinoPark, nadšení dětí zaručeně vzbudí i nové hřiště a nejrůznější pohybové́ aktivity pod otevřeným nebem.

Součástí nového bistro konceptu jsou renomovaní gastro operátoři i nové koncepty: Funny Fries s holandskými hranolkami v kombinaci s čerstvými domácími omáčkami. Vyhlášený koktejlový bar Le Valmont s jedinečným konceptem kulatého rooftop baru. Soup2go se zdravými vegetariánskými polévkami v jedlém chlebovém kelímku. Street food by Regal Burger s delikátními burgery, hot dogy a párky v rohlíku výhradně z čerstvých surovin. La Patrona reprezentuje 100 % autentickou mexickou kuchyni v jednoduchém pouličním stylu. K8 Coffee s tou nejlepší kávou, zmrzlinou Puro Gelato a také s unikátní kávou v kornoutku neboli “coffee in a cone”. GRILL GRILL láká na exkluzivní italské Arristocini, které v Praze jen tak nenajdete.

Společnost Dejsiprostor, která si za krátkou existenci získala pověst „oživovatele“ nevyužitých veřejných i komerčních prostor, jen před několika dny vdechla ztracený půvab například opuštěné barokní zahradě Paláce Savarin na pražských Příkopech. Gastronomický projekt Zahrada Savarin se zakrátko stal vyhledávanou lokalitou mnoha Pražanů. Dejsiprostor tentokrát probouzí k životu dosud veřejně přístupnou, ale málo využívanou střechu obchodního centra Galerie Harfa. Jde o dlouhodobé využití multifunkčního prostoru pro gastronomii, sportovní přenosy, kulturu a posezení s přáteli.

„Chystáme filmové večery, sportovní přenosy nejznámějších fotbalových lig na velkoplošní obrazovce a další kulturní akce. Ráno u nás můžete cvičit jógu, odpoledne zkouknout pohádky s dětmi a večer třeba zůstanete na letní kino se skvělou večeří a pivem,“ představuje Gabriela Škodáčková, ředitelka sekce maloobchodních pronájmů společnosti Dejsiprostor. „Po korona virové pandemii lidi už nechtějí trávit čas v obchoďáku. Na TERASÁCH HARFA jsme proto vytvořili příjemné a bezpečné místo pod otevřeným nebem,“ dodává.

Galerie Harfa je součástí realitního portfolia investiční skupiny WOOD & Company. Skupina spravuje realitní fond zaměřující se na investice do kancelářských budov a obchodních center v České republice a na Slovensku, který se pravidelně umisťuje na předních příčkách žebříčku TOP realitních fondů České republiky.

Otevření Terasy Harfa Otevření Terasy Harfa Otevření Terasy Harfa Otevření Terasy Harfa Otevření Terasy Harfa Otevření Terasy Harfa Otevření Terasy Harfa Otevření Terasy Harfa