23 / 11 / 2021

Galerie Harfa otevřela novou gastro zónu GURMÁN HARFA

23 / 11 / 2021

Nová gastro-zóna Gurmán Harfa se otevřela v listopadu v rámci obchodního centra Galerie Harfa. Moderní kraftová pekárna, rybí speciality, ukrajinské pelmeně, poké,  a další zdravá jídla z celého světa na místě i na doma.

 

I v této nelehké době se našim holkám z týmu pronájmů podařilo naplnit nové gastro prostory v Galerii Harfa zajímavými restauracemi, obchody a bistry. Zóna Gurmán Harfa kopíruje trend zahraničních shopping center a svou nabídkou pečlivě vybraných mixů prodejen a sortimentu z různých zemí, doplňuje nabídku food courtu & hypermarketu a poskytuje zákazníkům rozšířenou nabídku speciálních surovin.

„Pracovali jsme zde se zaběhlými koncepty jako je Dhaba Beas, Rybistro Grill a Poke Bae, ale i s úplně novými hráči na trhu jako je nově vzniklá kraftová pekárna Kin&K Bakery “, říká Marcela Macků z Dejsiprostor. Cílem bylo vytvořit místo, kde si hlavně nakoupíte suroviny na vaření na doma, nebo je můžete v limitované míře ochutnat jako hotové jídlo na místě. 

Nově otevřené prostory Gurmán Harfa najdete v 1. patře Galerie Harfa, nedaleko hlavního vstupu od O2 Areny. Těšit se můžete mimo jiné i na širokou nabídku holandských specialit od Funny Fries, ukrajinské vareniky a pelmeně, havajské poké, italskou pizzu, těstoviny a selekci balených potravin z různých koutů světa.

Gurmán Harfa otevírá v Galerii Harfa Gurmán Harfa otevírá v Galerii Harfa Gurmán Harfa otevírá v Galerii Harfa Gurmán Harfa otevírá v Galerii Harfa Gurmán Harfa otevírá v Galerii Harfa Gurmán Harfa otevírá v Galerii Harfa Gurmán Harfa otevírá v Galerii Harfa Gurmán Harfa otevírá v Galerii Harfa Gurmán Harfa otevírá v Galerii Harfa