1 / 10 / 2020

Vynikající rolovaná zmrzlina v podání Rolls Bros.

1 / 10 / 2020

Tahle fajnová zmrzlinárna vznikla v roce 2016 a od té doby nás svou kreativitou nepřestává překvapovat. Že je kopečková i točená zmrzlina už nudná? To ví i zakladatelé a spolumajitelé rolované zmrzky Rolls Bros - Jan Drbohlav a Vojtěch Pepř.

Jejich specialitou je totiž netradiční příprava rolované zmrzliny, kterou jako první přinesli na náš trh. Máte chuť na poctivou smetanu, ananas, jahody, anebo třeba kokosové Raffaello? Pro Rolls Bros. to není problém! Na míru vám na chladící desce špachtličkami vyrolují kelímek plný pochutin, které si vyberete. A to přímo před vašima očima.

Před založením zmrzlinárny začínal Jan s jediným stánkem, se kterým objížděl festivaly a sbíral zkušenosti z oblasti zmrzlinářského řemesla. Inovativní přístup, šikovnost a odhodlání pečlivě vybírat kvalitní ingredience se vyplatily. O rok později už na to byli dva a firma se rozrostla do podoby, jakou představují „rolující bratři“ dnes.

Jejich zmrzlinovou show najdete třeba v Manifesto Marketu na Florenci, nebo v jejich kamenné prodejně poblíž Václaváku v pasáži U Stýblů. Let it roll!

Rolovaná zmrzlina v podání Rolls Bros. Rolovaná zmrzlina v podání Rolls Bros.