12 / 2 / 2019

Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu

12 / 2 / 2019

Dne 31.1. se v prostoru Endorfin v pražských Vršovicích odehrála akce Gin Hub Challenge. Zeptali jsme se ambasadorky Beefeater pro ČR Kateřiny Kluchové, jaké to bylo:

Pro první ročník barmanské soutěže postavené na ginech Beefeater 24 a Plymouth jsme zvolili prostor Endorfinu v pražských Vršovicích a to záměrně, protože nám vyhovoval jak velikostí pro cca třicet osob, tak svou členitostí, kdy jsme využili jak hlavního sálu, tak baru a došlo i na všechny nabízené únikové hry.

Dopolední program soutěže Gin Hub Challenge se nesl v duchu přednášek, které se konaly v hlavním sále, vzácným hostem nám byl Desmond Payne, Master Distiller značky Beefeater. Během dopoledne on a poté i další hosté popovídali o ginu jako takovém, o jeho návaznosti na různé chutě, přičemž na všechny soutěžící čekal vědomostní test a odpoledne se konala praktická část, kdy měli soutěžící za úkol vyrobit svůj vlastní gin a také vymyslet drink a napárovat jej na předem připravený pokrm. Deset vybraných vítězů z celé ČR pojede v květnu na vytoužený zážitkový výlet do UK aby navštívili místa, kde naše giny vznikají.

Celý den proběhl v lehkém soutěžním napětí, příjemných setkání a skvělé náladě. Musíme velmi pozitivně ohodnotit technické vybavení podniku, skvělý timing a profesionální přístup personálu. Na celý den v Endorfinu máme mnoho pozitivních ohlasů a rádi tento prostor doporučíme dalším zájemcům.

Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu Barmanská soutěž Gin Hub Challenge v Endorfinu