17 / 6 / 2021

Zahájili jsme 2. sezónu na Terasách Harfa

17 / 6 / 2021

Unikátní venkovní střešní prostor Terasy v rámci obchodního centra Galerie Harfa zahájil po covidové pauze druhou sezónu. Návštěvníky láká na nové gurmánské zážitky a řadu dalších příležitostí pro trávení volného času s rodinou i přáteli v autentické atmosféře. Nové farmářské trhy, velkoplošná obrazovka pro sledování sportovních klání, pravidelné aktivity pro děti nebo už 10. sezóna divadelní přehlídky Letní scény Harfa – to je jen ochutnávka z široké programové nabídky Teras Harfa.

Terasy Harfa zahájily v pondělí 17. května druhou sezónu a otevřely své brány návštěvníkům. „Loňský rok předčil naše očekávání. Zájem o posezení pod otevřeným nebem a kvalitní gastronomii s konceptem street food byl obrovský. To nás povzbudilo k dalšímu vylepšování prostor. Kromě nových prodejních stánků jsme například investovali do přístřešku proti dešti a stínění v horkém létě, který zvýší komfort Teras,“ říká Martina Tlustá, marketingová manažerka Galerie Harfa. V jarních a letních měsících bude na Terasách probíhat bohatý program a na své si přijdou rodiny s dětmi, milovníci sportu, gastronomie i kultury.

Terasy pro gurmány

Galerie Harfa je známá nabídkou kvalitní gastronomie. Kromě stylových restaurací a food courtu ve vnitřních prostorách nabízí koncept street foodu na Terasách Harfa. "V loni jsme vychytali celkem vyvážený mix kvalitních gastro operátorů, proto jsme letos obměnili jen 3 z nich. Nově můžete na Terasách ochutnat pokrmy z kuchyně zcela nového krevetového konceptu Shrimp Bros pod taktovkou kluků z úspěšného kralupského ArtsCafe. Přidali jsme taktéž zákazníky poptávanou řeckou kuchyni prezentovanou novým konceptem Mr. Jannis Gyros & Souvlaki. Obměnili jsme operátora kavárny s výbornou italskou kávou Tonino Lamborghini espresso." říká naše Gabča, která stánky pro Galerii Harfa i letos obsazovala.

Kvalitní gastronomie je trendem posledních let. Je zároveň příjemným způsobem trávení volného času. V prostorách Teras Harfa se snažíme propojit obojí a nabídnout našim návštěvníkům vždy něco navíc, nad rámec tradičního obchodního centra, tak aby od nás odcházeli se skvělými zážitky,“ doplňuje Tlustá.

Terasy pro sportovní fanoušky

V květnu si na Terasách Harfa přišli na své fanoušci ledního hokeje, v červnu se na velkoplošné obrazovce promítá EURO 21. Sledování zápasů různých sportů bude možné po celé léto, konkrétní termíny jsou dostupné na webu obchodního centra.

Terasy pro rodiče s dětmi

Na čerstvém vzduchu pod širým nebem se na Terasách Harfa zabaví i děti. Pro ně je připraven pravidelný program v podobě divadélka nebo pohybových aktivit. Každé pondělí a středu od 10 do 11 hodin zde mohou rodiče nechat děti v hlídaném prostoru dětského divadla, v úterky a čtvrtky mezi 16 a 17 hodinou si děti mohou zacvičit pod vedením lektora z Monkey's Gym. „Víme, jak náročné mohou být nákupy s dětmi. Nabízíme proto rodičům možnost vyřešit si různé pochůzky v rámci obchodního centra nebo v klidu posedět u něčeho dobrého, zatímco se jejich děti budou bavit a bude o ně postaráno,“ uzavírá Tlustá. Dětský program je zdarma.

Zdroj: TZ, Galerie Harfa, 17. června 2021

Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor Terasy Harfa s novými koncepty a zajímavým letním programem | Dejsiprostor