4 / 12 / 2017

Jitka Klett pop-up store ve Slovanském domě

4 / 12 / 2017

Módní návrhářka Jitka Klett testuje lokalitu a zákazníky - otevřela si tříměsíční pop-up obchod ve Slovanském domě. 

Je tomu už 23 let, co Jitka Klett obohatila svět módy o svou značku Jitka Klett Fashion Design. Za tu dobu stihla nasbírat hodně úspěchů u nás i ve světě. Narodila se sice v Olomouci, ale svou módní značku založila v roce 1994 v Košicích.

Charakteristickými prvky práce Jitky Klett je kladení důrazu na umění, eleganci a ženskost. Jitka Klett vytváří vlastní autorské dezény látek v limitovaném množství, inspirované kulturou a designem různých zemí a národů. Modely jsou tvořeny z látek, komponentů a výšivek z nejvyšší kvality ze všech koutů světa a jsou vytvářené exkluzivně pro návrhářku.

Pod značku Jitka Klett Fashion Design spadají dva modní salóny, jeden v Košicích a druhý v Praze. K těmto prodejnám teď přibyl i stylový pop-up store ve Slovanském domě. Co v obchodě najdete a jaký byl motiv k jeho otevření nám prozradila Petra, pravá ruka paní Klett.

Proč jste se rozhodli pop-up zorganizovat?

"Módní značka Jitka Klett se s kolekcemi „ready to wear“ snaží vytvořit vlastní síť obchodů po celém světe. Abychom vybrali nejlepší lokaci pro pronájem obchodních prostor, rozhodli jsme se pro formu pop-up storu. Díky krátkodobému pronájmu jsme schopni otestovat a vybrat tu nejlepší lokaci."

S čím jste se potýkali při hledání místa pro pop-up?

"S hledáním vhodného prostoru nám pomohla firma Dejsiprostor, které jsme sdělili požadavky a kritéria, od kterých jsme nechtěli ustoupit. Ivo z Dejsiprostor nám navrhnul vhodná místa, pomohl zorganizovat schůzky a samotný pop-up. Budeme velmi rádi, když nás přijdete osobně navštívit do Slovanského domu, kde se o tom můžete přesvědčit sami." 

Na co se můžou zákazníci těšit?

"V našem Jitka Klett pop-up store prodáváme vybrané kolekce z řady ready to wear. Naší zákazníci si u nás mohou zakoupit exkluzivní limitované kolekce doplňků a oblečení. Šikovné kolegyně jsou připravené poradit a zodpovědět jakékoliv otázky."

Jitka Klett Pop-up store najdete ve Slovanském domě, hned naproti pokladnám kina. Obchod je tu pro vás otevřený denně od 10.00 do 20.00 hodin až do 22. února 2018.

Zaujala vás značka? Prozkoumejte víc na Youtube kanálu Jitky Klett.

Potřebujete také poradit, kde najít ideální pop-up store? Dejte nám vědět.

Jitka Klett pop-up store. Inspirace pro pronájem obchodních prostor. Jitka Klett pop-up store. Inspirace pro pronájem obchodních prostor. Jitka Klett pop-up store. Inspirace pro pronájem obchodních prostor.