25 / 6 / 2019

Ochutnejte nepečené raw dobroty od Živých kluků z Raw Planet

25 / 6 / 2019

Máte občas chuť na něco sladkého, ale máte zábrany kvůli tomu, že to není zdravé? Nezoufejte! Vyzpovídali jsme Živé kluky z Raw Planet, kteří se živí výrobou raw dortůRaw dort je přirozeně bez lepku, vajec, laktózy, bez barviv, konzervantů, éček a bez rafinovaného cukru. Naše raw dorty a dezerty jsou vhodné pro děti, maminky, dospělé, důchodce či aktivní sportovce. Vítejte v Raw Planet! 

Jaké produkty nabízíte a čím jste zajímaví ?

Na trhu dnes již pár výrobců raw dezertů naleznete. Jako v každém odvětví, i v nabídce raw dezertů, jejich kvalitě zpracování, složení použitých surovin a výsledné chuťi naleznete velké rozdíly. Nikdy se nenecháme konkurenčním tlakem ovlivnit k použití druhořadých levnějších surovin nebo změně zavedených postupů, jejichž důsledkem by utrpěla kvalita a chuť našich produktů. Pokud by taková situace měla nastat, naši činnost raději ukončíme a najdeme si jinou, která s námi bude ladit. Nemusíme přesvědčovat kohokoliv o koupi, kvalitě i radosti z našich raw dezertů. Za nás mluví stovky spokojených zákazníků, jejichž recenze jdou dostupné na sociálních sítích. Těmto zákazníkům jsme zároveň zavázáni, že nám umožnili věnovat se práci, která nás naplňuje.

Pokud vám kluci udělali na dorty chuť a máte zájem je ochutnat na vaší akci, kontaktuje event manažery z Dejsiprostor na čísle +420 608 100 051, kteří vám rádi zajistí nabídku občerstvení na míru vašemu eventu!

Raw Planet - Živý kluci Raw Planet - Živý kluci Raw Planet - Živý kluci Raw Planet - Živý kluci Raw Planet - Živý kluci Raw Planet - Živý kluci Raw Planet - Živý kluci Raw Planet - Živý kluci Raw Planet - Živý kluci Raw Planet - Živý kluci Raw Planet - Živý kluci