2 / 2 / 2021

Klenotnictví Diamoro Jewellery otevřelo 2. pražskou pobočku v OC Nový Smíchov

2 / 2 / 2021

Koronavirová krize bezesporu negativně poznamenala český maloobchod. Plánované expanze vybraných retailových značek byly pozastaveny, některé úplně zrušeny. To však není případ české klenotnické značky DIAMORO JEWELLERY, která se i navzdory komplikacím na trhu rozhodla pokračovat v jednáních s pronajímatelem a v nelehké době otevřela svou druhou prodejnu v pražském obchodním centru OC NOVÝ SMÍCHOV.

První prodejna DIAMORO JEWELLERY se již několik let pyšní svým místem v obchodním centru PALLADIUM, kde na necelých 30 m2 nabízí komplexní sortiment zlatých a stříbrných šperků, hodinek a doplňků.

V OC NOVÝ SMÍCHOV jsme DIAMORU zabezpečili prostor hned jednou tak velký, aby mohlo nad rámec svého širokého sortimentu šperků rozšířit i nabídku kvalitních značkových hodinek a servis šperků.

„V našem zlatnictví chceme vyhovět všem. Proto nabízíme zakázkovou výrobu, kterou zajišťuje jeden z nejlepších pražských šperkařů a potěší ty nejnáročnější klienty. Dále nabízíme opravy, předělávky, čištění a leštění veškerých šperků. Každý týden sortiment doplňujeme o nové zboží.“, říká majitel a provozovatel klenotnictví.

My v Dejsiprostor máme radost, že můžeme zastupovat stabilní koncepty, dojednávat jim nová místa, ale i výhodnější podmínky provozu na těch stávajících. „Nová doba si žádá nová, kreativnější řešení. A proto jsme DIAMORU ušili na míru celoroční zastupování podle aktuálních potřeb klienta. Někdy komentujeme nájemní smlouvy, někdy dojednáváme výhodnější podmínky, jindy třeba kontrolujeme komplikovanější fakturace.“, dodává naše kolegyně Gabča, která DIAMORO zastupuje v jednáních s pronajímateli.

Klenotnictví Diamoro Jewellery - nová pobočka v OC Nový Smíchov Klenotnictví Diamoro Jewellery - nová pobočka v OC Nový Smíchov Klenotnictví Diamoro Jewellery - nová pobočka v OC Nový Smíchov