25 / 4 / 2018

Manifesto - první kulturní a gastro pop-up market v Praze

25 / 4 / 2018

Narazili jste v Londýně, Amsterdamu nebo třeba Bangkoku na veřejná venkovní tržiště, často sestavená z plechů, dřevěných boxů nebo přepravních kontejnerů? Vězte, že letos v červnu se takové místo objevilo i v našem hlavním městě. 

Za odvážný projekt s názvem Manifesto zaměřený na kulturu a gastronomii můžeme vděčit neziskové organizaci reSITE a týmu z Aerofilms , kteří si vzali na starost provoz projektu. Důvěru s vytvořením kreativního mixu restaurací a street food konceptů získal náš tým z Dejsiprostor. Pop-up market se pro vás otevřel mezi Masarykovým nádražím a Florencí, na stavebním pozemku Penty. Projekt se tak podařilo spojit s oživením dosud nevyužitého, trávou zarostlého místa přímo v centru Prahy. v zimě se projekt přeměnil na vánoční trhy Manifesto Winter Market.

Manifesto je soustavou 27 námořních kontejnerů, které odrážejí trendy gastro a retail koncepty z Prahy - street food, káva, oblečení a design.

  • Ryba je Ryba od Matteo di Carli
  • street food od Zátiší Group
  • argentinské speciality od Gran Fierro
  • křupavé hranolky od Faency Fries
  • zmrzlinu Angelato
  • burgery The Craft
  • trhané vepřové od Meat Vandals
  • české speciality ve street podobě od CK Knödelrei
  • skvělou kávu Doubleshot
  • Koláče od No stress bakery

Na Manifesto se nechodí jen na jídlo, čekají vás projekce, DJs, hudební vystoupení nebo workshopy. Program se dozvíte na Facebooku.

Manifesto je vůbec prvním českým konceptem, který díky spolupráci s Mastercard funguje na výhradně cashless bázi, hotovost tedy nenoste.

Více o pronájmech kontejneru se dozvíte zde

Doufáme, že vás na Manifesto dorazí co nejvíce! Otevřeno je každý den od 11 do 22. My jsme se stali pravidelnými hosty;)

Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market Manifesto Market - první pražský gastronomický pop-up market