16 / 6 / 2022

River Rink jsme oblékli do letního kabátu a roztančili to u řeky

16 / 6 / 2022

V River City, jen pár kroků od Karlínského náměstí, jsme po zimním sezóně na ledě se svařákem vytvořili letní koncept baru a tančírny pod otevřeným nebem s bohatým doprovodným programem.

Srdcem nové karlínské destinace je bar s tanečním parketem, kde se každou středu a čtvrtek konají taneční akce v rytmu afro dance, urban kizomba a latino. Kromě nabídky svěžích drinků, poctivé kávy, domácích zákusků a čepované Vinohradkské jedenáctky se tu objevuje i rotující foodtruck s nabídkou street foodu ze všech koutů světa. K dispozici je i ping-pongový stůl, který si mezi místními získal velmi rychle oblibu. 

Kromě pravidelného programu v podobě tanečních večerů jsme v River City naplánovali i celou řadu dalších akcí a eventů v průběhu roku, jako SWAP Prague, stand up comedy nights či akce pro rodiny s dětmi. River Rink se také velmi rychle stal oblíbeným místem pro konání firemních akcí pro místní společnosti, které chtějí svým zaměstnancům uspořádat nevšední večírek u řeky.

Nový koncept je součástí postupné aktivace celého River City, kterou zde Dejsiprostor na klíč zařizuje pro společnost CA IMMO, která celý komplex moderních kancelářských budov vlastní. 

"V zimě jsme tu za výrazné podpory ze strany CA IMMO během 4 týdnů dali do kupy koncept ledového kluziště s Après-skate barem a gastro kontejnery, který se mezi místními okamžitě získal velkou oblibu a kde to žilo celou zimu. Dávalo nám velký smysl, abychom nově vybudovanou komunitu nenechali na jaře a přes léto bez místa, kde by se dále mohli potkávat a společně se bavit. Proto jsme přišli s konceptem baru a tančírny pod otevřeným nebem, který nám v minulosti tak dobře fungoval na jiných lokacích v Praze"

V River City to zkrátka opět žije! Přijďte se o tom přesvědčit na vlastní oči od pondělí do pátku, 12 – 22h. 

Užitečné odkazy:
Web
InstagramFacebook

River Rink jsme oblékli do letního kabátu a roztančili to u řeky River Rink jsme oblékli do letního kabátu a roztančili to u řeky River Rink jsme oblékli do letního kabátu a roztančili to u řeky River Rink jsme oblékli do letního kabátu a roztančili to u řeky River Rink jsme oblékli do letního kabátu a roztančili to u řeky