14 / 8 / 2018

Kávové pop-upy Kofi-Kofi hned ve dvou obchodních centrech

14 / 8 / 2018

Mobilní KofiTruck zavítal do Centra Chodov a Metropole Zličín. Díky spolupráci Dejsiprostor a Kofi-Kofi si můžete nově vychutnat kávové nápoje od milé obsluhy hned na dvou nových místech.

Káva Kofi-Kofi denně vysílá své Kofi-Trucky a profesionální baristy, aby pro vás připravovali tu nejlepší kávu. K jejich vozovému parku nyní přibyly další dvě indoor možnosti,  kde si nyní můžete jejich "kávu s úsměvem" dopřát. O formu pop-up pronájmů je stále větší zájem a tak se i firma Kofi-Kofi rozhodla jít touto cestou. Na Chodově tedy můžete KofiTruck potkat od srpna do konce října 2018 (3 měsíce), na Zličíně pak do od konce července do 19.8.2018 (3 týdny). Ideální časové rozmezí na to, abyste mohli prozkoumat trh "first-hand". 

Kofi-Kofi nicméně sleduje i další trendy - vyvinula vlastní aplikaci pro iOs a Android, díky které lze sledovat pozice všech stánků, baristy a speciály dne. V aplikaci vidíte přesnou polohu stánku, fotografie, informace o otevírací době a možnost denního speciálu. 

Tato mladá společnost tedy dokazuje, že se určitě neztratí, a my jim přejeme spousty úspěchů!

A co vy, kde uděláte svůj první pop-up?

Kávové pop-upy Kofi-Kofi nově hned ve dvou obchodních centrech Kávové pop-upy Kofi-Kofi nově hned ve dvou obchodních centrech