30 / 9 / 2020

Dohodili jsme prostor stylové kavárně CoffeeCube

30 / 9 / 2020

Výtečná káva s nádechem Kalifornie přímo v srdci Prahy. A nejen to. Příjemné prostředí, unikátní atmosféra a široká nabídka tradičních i moderních kávových variací, lahodných drinků, ale i čerstvě napečených home made zákusků.

Rodinný koncept CoffeeCube je tu s námi už od roku 2014, kdy se dva bratři skejťáci s americkými kořeny rozhodli provozovat kavárnu, kde by si nejen místní, ale i turisté přišli na své. Zkrátka kouzelný coffee spot, kde najdete všechno, co po dlouhém dni potřebujete. Kromě klasického mléka jsou v nabídce i rostlinné alternativy, takže si vybere opravdu každý. Ať už je to tradiční espresso, cappuccino, víc cool espresso tonic, nebo třeba ledové latte z mandlového mléka.

Díky milé obsluze a lahodné kávě se z jediného stánku postupně stala známá síť kaváren s vynikající pověstí. Dnes je v chodu už 5 poboček po celé Praze, sofistikovaně rozlišených podle barev. Jedna na Žižkově přímo u zastávky Lipanská, tzv. CoffeeCubeWhite, další najdete v podchodu nad Václavákem poblíž Národního muzea v rafinovaném zeleném provedení jako CoffeeCubeGreen. Pokud vás zastihne chuť na výbornou kávu poblíž Můstku nebo Náměstí republiky, baristi a baristky v provozovnách CoffeeCubeBlack na Jungmannově náměstí či v roztomilém stánku s venkovním posezením vedle OD Kotva vás velmi rádi přivítají.

Jako první obchoďákovou kavárnu pak s námi kluci otevřeli v 1. patře obchodního Centra Stromovka v rámci POP-UP food zóny PARKet, který jsme pro společnost Lordship vytvořili z menších pražských gastro konceptů. CoffeeCube tak perfektně doplnilo nabídku a atmosféru v tomto alternativním prostoru.

Kluci totiž umí ve svých kavárnách vykouzlit nezaměnitelnou cool atmosféru, kterou jim může nejeden pražský klub závidět. Proto až příště dostanete chuť na mistrovsky připravenou kávu a něco sladkého (nebo ostřejšího), dorazte do jedné z poboček CoffeeCube. Určitě vás to bude bavit, tak jako nás!

Dohodili jsme prostor stylové kavárně CoffeeCube Dohodili jsme prostor stylové kavárně CoffeeCube Dohodili jsme prostor stylové kavárně CoffeeCube