13 / 6 / 2019

Představujeme TOP 5 prostorů v Praze pro firemní večírek

13 / 6 / 2019

Co se týká větších firemních eventů, prosinec je nejvytíženějším měsícem z celého roku. Firmy bilancují a zároveň se již postupně navozuje vánoční atmosféra. Znamená to ale také problémy spojené s výběrem prostoru, o které je rvačka. Proto je na to potřeba myslet již nyní, kdy sluníčko teprve pořádně vylezlo.

Sestavili jsme pro vás výběr TOP 5 prostorů na firemní večírek, abyste si mohli ještě pohodlně vybrat termín a následně se už jen starat o to, co si na akci dáte dobrého.

1. Empire Hall ve Slovanském domě

Jeden z největších sálů v Praze nabízí přes 1 400 m2 elegantních eventových prostor v historické budově Slovanský Dům - přímo v centru Prahy. Designově je to čistá klasika. Díky své velikosti a flexibilitě prostoru lze každý večer udělat naprosto unikátním. 

2. Clash bar v hotelu NYX                             

Pronajměte si prosvětlené konferenční prostory s originálním designem kousek od Václavského náměstí. Místo je vhodné pro konference, firemní akce, večírky, business meetingy, tiskovky nebo módní přehlídky. 

K dispozici je sál o velikosti 337 m2 a kapacitě cca 200 osob v party uspořádání, nebo maximálně 100 osob na sezení. Dále můžete využít přilehlý salonek o velikosti 88 m2 a kapacitě až 30 osob. Při využití obou prostorů je celková kapacita až 250 osob v závislosti na individuální akci.

3. Industriální prostor Endorfin ve Vršovicích

Plánujete akci pro své kolegy nebo obchodní partnery? Máme pro vás originální prostor v industriálním stylu, kam se vejde až 150 osob! Místo je ideální na večírky, teambuildingy, prezentace a konference.

4. Club Swim ve funkcionalistické pasáži

Prostor nabízí realizaci výjimečných akcí v prostředí funkcionalistického interiéru, který je součástí  jedné z architektonicky nejhodnotnějších pražských pasáží od Eugena Rosenberga. Klubový prostor je umístěn v podzemní části a nabízí členitější dispozice. Dominuje zde taneční parket v podobě bazénu, který je místem i pro zážitkové gastro eventy.  Na oba bary navazuje sezení a je možné zajistit jejich samostatné provozy. 

5. Industriální eventové prostory Smetana Q

Pronajměte si exkluzivní konferenční prostory galerie na břehu Vltavy. Stylově zrekonstruovaný interiér historické budovy v samém srdci Prahy je ideální pro vaše firemní akce, tiskovky, představení produktů apod.

A pokud by vás zajímalo, na co si dát při plánování firemního večírku pozor, mrkněte na ná článek Jak najít to pravé místo pro vánoční večírek.

 

TOP 5 prostorů na firemní večírek TOP 5 prostorů na firemní večírek TOP 5 prostorů na firemní večírek TOP 5 prostorů na firemní večírek