14 / 5 / 2018

Cool vzhled pro váš projekt od skici až po realizaci

14 / 5 / 2018

Chystáte nový vzhled kanceláře, obchodu, nebo nápaditý pop-up stánek pro vaši značku? Představujeme vám šikovné mladé designery, kteří se nebojí žádného zadání.

CollColl je sdružení architektů a designérů, kteří od roku 2008 nasbírali pestrou škálu neobyčejných projektů - design porcelánu, hmyzí hotel, interiéry klubu Le Valmont, bistra Špejle nebo bytu s taneční tyčí, kancelářské fitouty, rekonstrukce obytných domů či návrhy řešení veřejného městského prostoru. Projekty vedou od první skici až po realizaci.

Každý z členů je osobnost a má svůj styl a specializaci. Dohromady tvoří neobvykle kreativní spolek, který se nebrání složitým až experimentálním zadáním a požadavkům. Snaha je, aby měl jeden každý projekt vtip, chytrost, která ho posune dál. Architektura je totiž podle nich "přístup k řešení problému a je jedno, čeho se ten problém týká". 

Pokud chystáte nový stánek, bistro, kavárnu, obchod nebo kancelář, určitě můžeme tenhle tým doporučit. Dejte vědět nám nebo přímo CollColl.

Cool vzhled pro váš projekt od skici až po realizaci Cool vzhled pro váš projekt od skici až po realizaci Cool vzhled pro váš projekt od skici až po realizaci Cool vzhled pro váš projekt od skici až po realizaci Cool vzhled pro váš projekt od skici až po realizaci Cool vzhled pro váš projekt od skici až po realizaci