12 / 4 / 2018

Tvůrčí prostory fotoateliéru nejen na focení

12 / 4 / 2018

V Dejsiprostor zařizujeme nejrůznější akce. Zajímá vás, co všechno se dá podniknout v prostorech z naší nabídky? Tentokrát máme ukázku toho, jak se dá využít fotografický ateliér.

Letos v březnu se v jednom s našich prostor - ateliéru na Letné, uskutečnilo setkání žen v rámci MDŽ, při kterém se povídalo a fotilo.

Tvůrkyněmi projektu jsou spisovatelka Ivana Molnárová a fotografka Oksana Dolga, které se potkaly za barem, když spolu pracovaly jako servírky. Tehdy ještě nevěděly, že spolu budou dělat víc, než jen koktejly. Ivana nyní připravuje vydání knihy s pracovním názvem STYLOVÁ TERAPIE. Líbí se jí nápad šířit  vzdělání v oblasti vzhledu a stylu mezi české ženy, a tak tento workshop rozhodně nebyl poslední. Další její kreativní aktivity můžete sledovat na její fb stránce: https://www.facebook.com/ivana.if.molnarova

Ivana se s námi podělila o report z březnového workshopu, včetně fotek.

"Díky Dejsiprostor.cz se podařilo najít perfektní místo pro konání víkendového stylového workshopu. Fotografický ateliér na Letné poskytl prostor jak pro přednášku o vztahu mezi osobností a stylem, tak pro fotografování účastnic v jejich oblíbených outfitech.

Cílem eventu bylo setkání zajímavých žen při příležitosti mezinárodního dne žen. Účastnice se naučily nejen něco o stylingu, ale také o sobě samých, když měly za úkol definovat své osobní kouzlo. Kromě toho si užily i FUN, když si každá z nich nafotila svou vlastní fashion story. Každá přítomná žena projevila svou jedinečnou vnější i vnitřní krásu a celý event se tak stal oslavou rozmanitosti ženské krásy.

Fotoateliér na Letné je místo, které nadchne každou uměleckou duši. V podstatě vybízí k tomu být kreativní. Působí trochu hipstersky a je v něm vše, co potřebujete k uspořádání jakékoliv akce spojené s fashion. Kromě fotografického vybavení zde najdete i šatnu na převlékání, zrcadla nebo věšák s ramínky. Využít můžete velký pracovní stůl nebo si můžete sednout na pohodlné sedačky, které jsou ideální pro coffee break."

Už vás napadá, jakou akci byste v ateliéru uspořádali? Dejte nám vědět, ověříme termíny, domluvíme prohlídku a pomůžeme domluvit akci včetně občerstvení;)

Workshop pro ženy ve fotoateliéru na Letné Workshop pro ženy ve fotoateliéru na Letné Workshop pro ženy ve fotoateliéru na Letné Workshop pro ženy ve fotoateliéru na Letné Workshop pro ženy ve fotoateliéru na Letné