27 / 11 / 2018

Pop up butik by Zuzana Kubíčková, obchodní centrum Chodov

27 / 11 / 2018

Česká designérka Zuzana Kubíčková otevřela pop up butik v obchodním centru Centrum Chodov. Butik se stal součástí prémiové sekce obchodů The Designer Gallery. Kromě nadčasové černobílé kolekce nabízí škálu doplňků a limitovanou zimní kolekci.

První butik značky Pop by Zuzana Kubíčková se otevřel 17. října a bude zákazníkům k dispozici do Štědrého dne. Značka plánuje lákavé akce a eventy, aby se veřejnosti představila. Kromě oděvů se můžete těšit na různé obměny oblíbených límečků a peněženek. 

Limitovaná podzimní kolekce

Zmizela tak rychle, že jsme se o ní ještě ani nestihli zmínit! Pop uvedl při přiležitosti spolupráce s pražským salonem STOLEN limitovanou podzimní kolekci, která je charakteristická elegancí a živostí zároveň. Klíčovými prvky jsou černobílý potisk zebry  na rozšířených kalhotech nebo šatech a třpytivé lurexové topy.

Zákaznice nekonečnou inspirací

Pop se od svého vzniku inspiruje zákaznicemi, jejich potřebami a přáními.  I proto se rozhodli novou kolekci ukázat právě na svých zákaznicích. Za objektivem stála skvělá Adriana Fialová. 

Pop Up shop by Zuzana Kubíčková, obchodní centrum Chodov Pop Up shop by Zuzana Kubíčková, obchodní centrum Chodov