9 / 11 / 2018

Domácí dobroty z Ollies v OC Nový Smíchov

9 / 11 / 2018

Začátkem listopadu otevřela firma Ollies již druhou pobočku v Praze. Uprostřed obchodního centra Nový Smíchov se všem milovníkům sladkých laskomin dostane toho nejlepšího z jejich domácí výroby + sezónní dobroty, které oceníte nejen při dlouhém nakupování. Vše je děláno ručně podle tradičních nebo zcela inovovaných receptů, samozřejmě s láskou.

Kde se vzalo Ollies? No přece na severu Moravy, konkrétně v ostravských Vítkovicích. Před 18 lety začali dělat jedno opravdu poctivé domácí tiramisu, které se stalo okamžitě hitem. Pekli na zakázku, otevřeli první cukrárnu a pak už to šlo ráz na ráz. V roce 2016 dokonce získali ocenění „Rodinná firma roku”!

Kromě posledního přídavku v OC Nový Smíchov mají celkem dvě pobočky + jedno bistro v Ostravě, další cukrárnu v Olomouci a zcela nový podnik ve vinohradské Balbínově ulici č. 23. Zakládájí si na těch nejlepších surovinách a vlastních receptech nebo klasikách ze světa, které vylepšují o vlastní nápady a další poctivé ingredience.

Sladký catering od Ollies si můžete nechat dovést přímo do vaší kanceláře nebo na vaší akci

"Za to, že Vám odteď budeme dělat život sladší i v Praze vděčíme pánům z Dejsiprostor, kteří nás v rozvoji nemálo podporují. Nemůžeme se dočkat další spolupráce!", říká Tereza Gondková, spolumajitelka Ollies.

My se také těšíme a už se nemůžeme dočkat, až si zajdeme na dortík do OC Nový Smíchov.

Cukrárna Ollies v OC Nový Smíchov Cukrárna Ollies v OC Nový Smíchov Cukrárna Ollies v OC Nový Smíchov Cukrárna Ollies v OC Nový Smíchov