21 / 9 / 2022

V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to.

21 / 9 / 2022

V rámci projektu revitalizace betonárny v Hloubětíně jsme společně s architekty z U/U Studio navrhli pro Metrostav Development projekt volnočasového a sportovního areálu, jehož první fázi jsme otevřeli v neděli 17.9.

Nový areál by měl sloužit především jako místo pro aktivní trávení času a sportoviště pro nově vznikající místní komunitu. Jeho finální podoba, která by měla být dokončena již příští rok, počítá kromě již vybudovaného multifunkčního hřiště a dřevěných workoutových prvků také s asfaltovým pumtrackem pro všechny bikery, skejťáky a koloběžkáře. Do areálu jsme již nyní také umístili gastro modul, který by měl celý areál obsluhovat s nabídkou kvalitního gastra, limonád, čepovaného piva a lahodné kávy. Zatímco si tedy děti a teenageři, na který je areál také zaměřený, budou užívat sportování, rodiče budou mít šanci posedět, popovídat a dobře se najíst a napít v těsné blízkosti.

Nedělní otevíračku v režii DSP doprovázel živý zpěv dua 20minutes, kytaristky a zpěvačky Dashi Stardust, face painting pro nejmenší, skate škola v podání Jakuba Páva a salsa party s lekcí pro dospělé v podání naší oblíbené trojice DJ Lole, Ksenia Chkalova a Tatania Rambousková. O jídlo a pití se postarala parta z Hedgehog Café. Netrvalo dlouho a nově vzniklá betonová plocha byla plná dětí a koleček všeho druhu. Je vidět, že nový areál si u místních od prvního dne získal velkou oblibu a my se těšíme, až to tu rozšíříme o další aktivity, služby a pravidelný program, který rozjedeme ve zkušebním režimu již od tohoto října. Tak na viděnou v Hloubětíně.

V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to. V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to. V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to. V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to. V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to. V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to. V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to. V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to. V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to. V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to. V Hloubětíně se od letoška bude hrát basket. A nejen to.