25 / 6 / 2019

Šťavnaté masíčko od Dirty Dog Barbeque

25 / 6 / 2019

Máš chuť na typické Americké BBQ a rozpadající masíčko? Pak je Dirty Dog ta správná volba!

Dirty Dog Barbeque nabízí pravé Americké mňamky, od hovězích žebírek, po trhané vepřové a k tomu vám přibalí pravé americké hranolky a coleslaw. Všechno maso je dlouze a táhle pečeno, takže se můžeš těšit na pravý gurmánský zážitek.
 
Nabízí 3 typy cateringu:

Donáškový catering: Jídlo je doručeno teplé a připravené k podávání v jednorázových hliníkových nádobách s papírovými talíři, ubrousky a příbory.

Full service: připravíme lákavě vypadající bufet a zůstaneme na místě, aby bylo vše stále čisté a doplněné pro vaše hosty.

Komplexní akce (100+ hostů): vaříme na místě, zajistíme vám bar s obsluhou, jednohubky a další, uděláme vše. Zavolejte nebo pošlete mail a domluvíme se na schůzku, kde probereme všechna vaše přání.

Chcete Dirty Dog BBQ na vašem eventu? Dejte vědět nám vědět na čísle +420 608 100 051 a my vám s cateringem rádi poradíme!

Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque Catering Dirty Dog Barbeque