24 / 1 / 2018

Eterle - neotřele otrlé dekorace pro váš prostor

24 / 1 / 2018

Nekonečné množství starého původního nábytku, nádobí a dekorativních předmětů, stejně jako současné designové kousky - to najdete jenom v Eterle. 

V Eterle si můžete půjčit nevšední nábytek a doplňky v různých stylech na akce i dlouhodobější pronájem. Eterle ocení především ti, kteří chtějí, aby jejich výzdoba na večírku, firemní party, svatbě či pop-upu byla neotřele jiná a s vlastním příběhem. 

Celý projekt vzniknul jako mnohaletá sběratelská vášeň generace tří žen, která se rozrostla v rodinný podnik. Silná trojka ve složení babička, maminka a dcera, která nic nevyhodí, půjčovnu Eterle otevřela v květnu 2017. V rozsáhlé sbírce, která započala hledáním na různých burzách, trzích, bazarech a později i na internetu, najdete vintage předměty z období 30. až 80. let, věci v industriálním stylu, ale také designové současné kusy. Vše ve skvělém stavu a částečně renovované.

Celý fundus zahrnuje zhruba 1000 kusů rozličných židlí, jídelních, konferenčních a psacích stolů, značkové i neznačkové porcelánové a skleněné vázy. Mezi značkami najdete slavná jména jako Rosenthal, Winterling, Seltmann, Thomas, Thunn, Haas a Czjzek. Ve fundusu nechybí původní rámy, různé lampy, křišťálové lustry, plechové vany, konve a kyblíky. Také 50 kusů starých kufrů, dokonce 4 zachovalé lodní kufry, dobové psací stroje, globusy, knihy, mapy, váhy, nočníky, koberce a porcelánové, železné a smaltované nádobí a mnoho dalšího.

Showroom Eterle najdete v bývalém zemědělském areálu v Tursku u Prahy. Více fotek a informací na firemním Facebooku: https://www.facebook.com/FundusEterle/

Zaujal vás koncept Eterle? Rádi pro vás domluvíme dodání nábytku i doplňků na vaše akce ;)

Eterle - neotřele dekorace pro vaše akce Eterle - neotřele dekorace pro vaše akce Eterle - neotřele dekorace pro vaše akce Eterle - neotřele dekorace pro vaše akce Eterle - neotřele dekorace pro vaše akce Eterle - neotřele dekorace pro vaše akce Eterle - neotřele dekorace pro vaše akce