17 / 4 / 2019

Přebrali jsme správu projektu Manifesto Market

17 / 4 / 2019

Již druhým rokem žijeme v Dejsiprostor gastro projektem Manifesto Market na pražském Florenci. Úspěch projektu od Martina Barryho plný restaurací a obchodů neustále roste a s ním i naše zapojení. Kromě zajišťování pronájmů a skládání mixu restaurací, se od roku 2019 nově staráme také o správu celého projektu včetně zajištění denního provozu.

Navázali jsme partnerství se zkušeným property managerem Chrisem Guildsem, který spolu s Filipem ŽilkouDejsiprostor rozjeli novou větev property a facility managementu pop upových projektů. Pop up zóny chceme nejen vytvářet a pronajímat, ale zároveň se postararáme o jejich denní provoz, vztahy s nájemci a zaplacené faktury. 

Chris Guilds z CTRG Advisory má dlouholeté zkušenosti z property managementu komerčních nemovitostí pro institucionální nemovitostní fondy.

Filip Žilka nasbíral zkušenosti jako provozní manažer startupu KOFI - KOFI.

Máme na starosti správu a provoz gastro projektu Manifesto Market Máme na starosti správu a provoz gastro projektu Manifesto Market Máme na starosti správu a provoz gastro projektu Manifesto Market