30 / 10 / 2018

Flagship showroom Sans Souci s kancelářemi, Dům Módy

30 / 10 / 2018

Sans Souci je designer a výrobce dekorativních světelných instalací, skleněných objektů a architektonických doplňků. Pro reprezentaci svých výrobků zvolili vybudovat exkluzivní showroom v Domě Módy na Václavském náměstí.

Sans Souci kontaktovala Dejsiprostor s tím, že shání netradiční a atypický prostor, kde by mohli vybudovat showroom, který by zároveň zkombinovali i se svými kancelářemi. Dalším požadavkem byla flexibilní doba pronájmu.

Po návštěvě pár prostorů padlo do oka právě 5. patro proslulého Domu Módy na Václavském náměstí. Budova z padesátých let je architektonicky velmi zajímavá. Prostor samotného showroomu má 450 m2 a mimo exkluzivně zařízeného interiéru výrobky Sans Souci disponuje prostor také rohovým výhledem na Václavské náměstí.

Dle našeho názoru se showroom velmi povedl - přesvědčte se sami v naší fotogalerii!

Showroom Sans Souci, Dům Módy na Václavském náměstí Showroom Sans Souci, Dům Módy na Václavském náměstí Showroom Sans Souci, Dům Módy na Václavském náměstí Showroom Sans Souci, Dům Módy na Václavském náměstí Showroom Sans Souci, Dům Módy na Václavském náměstí Showroom Sans Souci, Dům Módy na Václavském náměstí Showroom Sans Souci, Dům Módy na Václavském náměstí Showroom Sans Souci, Dům Módy na Václavském náměstí