12 / 12 / 2022

Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu

12 / 12 / 2022

Po loňském večírkovém půstu se letos čas před Vánoci opět stal tím společensky vůbec nejvytíženějším a naše eventové oddělení u toho samozřejmě nemohlo chybět.

Prosinec se ještě ani nepřehoupl do své druhé poloviny a my už máme za sebou hned dvě skvělé party. Tou první byl vánoční večírek Sephory s podtitulem "Believe in your wish", který se konal v krásných prostorách Sans Souci a součástí kterého byla například taneční lekce od Sani Dance či workshop výroby svíček. O hudební doprovod se postaral DJ Flux a o catering se stejně jako na letní party Sephory postaral gastronomický koncept SOHO.

Druhý vánoční večírek jsme uspořádali ve Food Labu pro společnost Českomoravská Nemovitostní a i tentokrát se bylo na co koukat. Bohatý program pod taktovkou Natalie Zacierky z DSP a za rytmu svěžích beats DJ Lowe mimo jiné obsahoval vystoupení mentalisty Jakuba Vosahlo či barmanskou show v podání Flair Dua Lukáše Nováčka a Martina Pfeifera. 

Pokud chcete i vy uspořádat vánoční večírek či jiný event na míru, napište nám na ahoj@dejsirpstor.cz.

Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu Vánoční party pod taktovkou DSP opět v plném proudu