30 / 9 / 2020

Exkluzivní zastupování společnosti Coradia

30 / 9 / 2020

Coradia je firmou specializující se na mobilní telefony, ochranné kryty, doplňky a kvalitní pouzdra mnoha značek, kterou v roce 2002 založili Jan Najmon a Vilém Kohlmistr, a kterou Dejsiprostor exkluzivně zastupuje přes 4 roky. Kromě obchodu s mobilními telefony a příslušenstvím poskytují na některých pobočkách i s tím související servis.

Téměř 20 let je tak Coradia špičkou v prodeji mobilních telefonů a doplňků pro ně. Zažila už téměř vše. Od úspěšné expanze po českých obchodních centrech, finanční krizi v roce 2008, přes kauzy svých konkurentů s pašovanými doplňky z Polska a Číny, až po problémy současné doby.

Letos se jako každá jiná firma i Coradia vyrovnává s dopady koronavirové krize. Navzdory složité situaci drží všechny účty nad vodou, poctivě platí vysoké nájemné pronajímatelům obchoďáků a chystá další expanzi prodejen. Jako jeden z mála retailerů si mohla firma navíc sáhnout na vládní podpůrný program Antivirus a samozřejmě na program Covid-Nájemné na všech provozovnách. Šibeniční finanční podmínky oněch dotačních programů vystřídaly četné a časově náročné kontroly z úřadů. „A to si pak říkáte, že nic horšího už přijít nemůže (smích),“ říká jednatel Coradie – Jan Najmon.

V současné době si Coradia do svého portfolia může zařadit 19 poboček po celé ČR – 14 kiosků různých velikostí a 5 obchodních jednotek – to vše v moderním designovém provedení.

Pod názvem Coradia nenajdete jenom prodejny s mobily a doplňky pro ně. Léta fungující úspěšná kavárna Coradia Cafe se taky pyšní v portfoliu svých majitelů a navštívit ji můžete v obchodním centru Olympia Teplice. Tam právě nedávno postavila příjemnou zimní zahradu přímo u hlavního vstupu do centra. Pochutnat si můžete na výborné kávě, sendvičích, dortíkách, ale i na vytuněné snídani.

Mimo to je Coradia hrdá na vysokou kvalitou služeb a vzdělané zaměstnance v oboru, kterých si majitelé velmi cení a považují je za klíčové know-how firmy. Těší nás, že už léta pomáháme Coradii s administrací smluv, dodatků, expanzí a efektivní komunikací s pronajímateli.

Exkluzivní zastupování společnosti Coradia Exkluzivní zastupování společnosti Coradia Exkluzivní zastupování společnosti Coradia