Eventy, Konference

Firemní večírek ve stylovém prostoru s kuchyní

200 m2 Praha 1, Staré město

Jak to funguje?

  1. Odešlete nezávaznou poptávku.
  2. Do následujícího pracovního dne se vám ozveme zpět.
  3. Doladíte detaily s manažerem pronájmů.

O prostoru

Pronajměte si multifunkční konferenční prostory s kuchyní kousek od Národního divadla na večírek, teambuilding, prezentaci produktů nebo firemní poradu. 

Prostor je rozdělen na tří části - kuchyň, společenskou místnost a vinný sklep. Prostor je vybavený profesionální kuchyní, kde můžete uspořádat kurz vaření, degustaci vína, rumů nebo jiné gastronomické aktivity.

Stylová a zároveň neformální společenská místnost poskytuje prostor pro 20 osob sedících u velkého dřevěného stolu, na gauč a křesla se pohodlně usadí 5 osob. Kapacitu místnosti lze navýšit přidáním bistro stolků s barovými židlemi namísto gauče, celkem je tak k dispozici 35 míst k sezení. Ve vinném sklepě je velký stůl se sezením pro 12 osob.

V kuchyni je vám k dispozici 8 vařících stanic, tedy prostor pro 16 osob (u větších skupin se lze u vaření prostřídat).

Podmínky pronájmu

  • Cena za pronájem celého prostoru je 15 000 Kč za 4 hodiny, každá další hodina je za 1 000 Kč
  • K pronájmu účtujeme poplatek za servis:
    • nevařící akce 3 000 Kč
    • vařící akce 5 000 Kč
  • Storno podmínky: Střední
  • Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH

Co byste měli vědět

  • Prostor nedisponuje vlastním parkováním

Vybavenost prostoru

  • Wifi
  • Kuchyně
  • velký stůl
  • gauč a křesla
  • bistro stolky
  • barové židle

Cateringové služby

Společně s Laboratoriem jsme pro vás připravili vzorové menu, abyste si udělali představu, jaká jídla můžete při vařících akcích vytvářet a za kolik. Menu rádi upravíme podle vašich přání.

Kurz vaření – 3 500 Kč / osoba
Více informací
×
Kurz vaření – 3 500 Kč / osoba
  • MENU I.
    • Foie gras s karamelizovanými jablky Granny Smith
    • Rib-eye steak s celerovým pyré a lanýžovým olejem
    • Mangová pěna
  • MENU II.
    • Hovězí tatarák s lanýžovým olejem
    • Supreme z perličky s bramborami pošírovanými v lanýžovém oleji
    • Tiramisu al sifone
  • MENU III.
    • Husí játra s oříškovým octem
    • Telecí svíčková v Provensálské krustě s bramborovo-mascarponovým pyré
    • Čerstvé riccotové gnocchi se v zabaglione

Cena kurzu obsahuje přípravu 3 chodového menu, degustace 4 vín z Via del Vino (0,75l/osoba) a neomezenou konzumaci nealko nápojů, kávy a čaje, dále obsluhu a úklid.

Cena kurzu je bez DPH.

Mapa okolí

Zajímavé informace o prostorech 1x za měsíc ve vaší schránce