Nápaditý vege "CATERINC" na vaši party!

Čas vyměnit řízečky za něco neokoukaného? Představujeme lehké, čerstvé a udržitelné řešení pro vaše eventy;)

Avokádové sushi, tapas na domácím pečivu, šťavnaté burrito, mini burgery přímo z grilu nebo raw cheesecake – tým CATERINC pro vás připraví menu, na které budou hosté ještě dlouho vzpomínat! Ať už plánujete party pro 150 lidí nebo hledáte rychlou záchranu pro několik opožděně nahlášených vegetariánů či celiaků, doporučujeme CATERINC;) O celém konceptu nám povyprávěl jeden ze zakladatelů, Libor.

Jaké byly začátky a kdo stojí za vznikem CATERINC?

CATERINC začal nabývat reálných rozměrů ve chvíli, kdy jsme si s Adamem (pozn. druhý ze zakladatelů) po jedné nahodilé a úspěšné cateringové akci uvědomili, jak moc nás eventy na míru baví. Rádi fungujeme i mimo brány našeho bistra Incruenti, poznáváme nové lidi, prostory i výjimečné požadavky. Veganská svatba na louce, korporátní grilovačka na oslavu úspěšně uzavřeného obchodu, teambuilding v podobě kurzů vaření - různorodost nás baví.

Adam se stará o chod kuchyně a nové trendy v gastru obecně. Já si hýčkám naše hosty perfektním zákaznickým servisem od prvního kontaktu, přes dohled nad hladkým průběhem eventu, až po závěrečné vyhodnocení celé akce.

Co v současnosti nabízíte a proč by si měl někdo dát vaše jídlo?

Prezentujeme moderní veganskou kuchyni a boříme mýty o spásání trávy. Přesvědčujeme zákazníky, že moderní gastronomie bez masa skvěle funguje. Že chutně a udržitelně spolu opravdu ladí. Neobsloužíme vás v rukavičkách, ale při komunikaci se zákazníkem dodržujeme maximální profesionalitu, od první osobní schůzky, až po zkompostování posledního obalu. A všechno to děláme s úsměvem.

Co chystáte do budoucna?

Rádi bychom CATERINC dostali do obecného povědomí potenciálních zákazníků tak, aby o nás přemýšleli jako o běžné možnosti pro svou akci. Z lidí cítíme obrovský zájem objevovat nové chutě a zážitky. Z rautového guláše a řízečku už moc srandy nevytřískáte. Necílíme tedy jen na vegetariány a vegany, naopak. Reálně uvažujeme o foodtrucku, abychom byli co možná nejvíce mobilní a mohli s lehkostí nám vlastní obsluhovat i akce bez technického zázemí.

Proč děláte to, co děláte, a ne třeba právničinu?;)

Jednoduše protože gastronomie je naší vášní. Děláme to, co nás naplňuje. Fakt, že jakýkoli nový nápad si ihned můžeme vyzkoušet v kuchyni a nadšeně ho prezentovat zákazníkům, je hlavním hnacím motorem naší práce.

Nacházíme se v období, kdy se díky bezmasé kuchyni tvoří zcela nové chutě a kombinace. Rádi pracujeme s čerstvou zeleninou a zanecháváme její původní chuť tak, aby se co nejvíce odrazila kvalita vstupní suroviny. Není nad rajčata z maminčina skleníku. Stejně tak rádi ale z obyčejné mrkve vytvoříme uzeného lososa. Inspirujeme se původními staročeskými postními recepty, naproti tomu vymýšlíme zcela nové postupy a techniky. Protichůdné přístupy, které se snažíme sladit do synergického efektu. Mimo jiné jsme nadšení z toho, že můžeme pomáhat našim klientům držet krok se současnými trendy a tématy, jako je ekologická udržitelnost, etická spotřeba nebo zero waste.

Pod naším bistrem Incruenti ukrýváme objemný, dvoukubíkový vermikompostér, ve kterém nám naše žížaly pomáhají s nezužitkovanými zbytky z přípravy našich pokrmů. Snažíme se tak o maximální využití a recyklaci všeho, co nám přijde pod ruce. Snadno se tak může stát, že bazalka, která zdobí talíře našich hostů, vyrostla díky půdě vyživené z našeho vermikompostéru. Koloběh přírody v přímém přenosu.

Tým CATERINC pro vás zařídí komplet servis včetně obsluhy a úklidu. Umí neformální fingerfood na večírek, jednoduchý coffee break, banket, grill party i raut.

Zaujala vás vege varianta občerstvení pro vaši akci? Dejte nám vědět, rádi vše domluvíme a pošleme kompletní cateringovou nabídku na míru.

Publikováno 16. 4. 2018
Zajímavé informace o prostorech 1x za měsíc ve vaší schránce